Kennis uitwisselen in de connecting corner

Dien je voorstel in voor 15 april

23 FEB 2017

Ben je bezig met een casus, onderzoek of project over duurzaamheid en kun je wel een frisse blik gebruiken? Of wil je van gedachten wisselen over duurzaamheid met andere bezoekers van NDDHO17 op basis van resultaten van jouw onderzoek of project? Dat kan tijdens het onderdeel connecting corner!

Wat is de connecting corner?

For English please visit our English version 

Tijdens de connecting corner ga je rond de tafel met 6 tot 8 personen die allemaal op een laagdrempelige en ontspannen manier met jou in gesprek willen gaan. Om te discussiëren over resultaten van jouw project of onderzoek of om bijvoorbeeld mee te denken, advies te geven of juist jouw onderwerp te benaderen vanuit een hele andere invalshoek.

Wil jij waardevolle feedback op je werk?

Meld je dan aan voor een ‘presentatie’ aan een van de tafels in de connecting corner! Het enige wat je moet doen is een presentatie van maximaal 6 slides maken en presenteren. Dit doe je gewoon aan tafel en vanaf je eigen laptop. Presenteer in 5  à 7 minuten wat jij graag wil doen/bespreken. Daarna is er ongeveer 15 minuten de tijd om in gesprek te gaan met elkaar.

Meld je aan door uiterlijk 15 april een voorstel van maximaal 1 A4 te sturen naar nddho[at]surfsara.nl

p.s. Je hebt ook de mogelijkheid om je onderzoek of project te presenteren tijdens de posterpresentatie op het NDDHO17. Hiermee krijg je zelfs landelijke bekendheid. 

Laatste wijziging op 20 mrt 2017