Over NDDHO

De Nationale dag voor duurzaamheid in het hoger onderwijs is hét podium voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van groene ICT en duurzaamheid in hoger onderwijs en onderzoek in Nederland. Het event is een samensmelting van het symposium Groene ICT en Duurzaamheid van SURF en de uitreiking van de SustainaBul van het studentennetwerk Morgen.

Thema 2018: ‘Duurzaam. Verbindend. Circulair’

Het overkoepelende thema van NDDHO17 was 'Connecting Changemakers'.
Bekijk de terugblik

Doelgroep

Het evenement is niet alleen interessant voor duurzaamheidscoördinatoren of ICT’ers, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid in het algemeen en het inzetten van ICT om verduurzaming binnen onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering te bewerkstelligen in het bijzonder: 

  • opleidingsmanagers
  • docenten en onderzoekers van ICT-opleidingen
  • studenten
  • managers facilitair en inkoop
  • onderzoekers en betrokkenen bij topsectoren

Werk je niet in het hoger onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs? Dat is geen probleem. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen. 

Organisatie

Naast SURF en Morgen wordt het evenement georganiseerd in nauwe samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de Special Interest Group Groene ICT en Duurzaamheid en Green IT Amsterdam.

Meer informatie

Het evenement vindt plaats op 25 mei 2018 bij de Technische Universiteit Eindhoven. Meer informatie over het programma en mogelijkheid tot inschrijven volgen. 

Laatste wijziging op 25 dec 2017